wikis

TECHOPS

Siber Güvenlik İzleme, Birinci Seviye Destek ve Kullanıcı Deneyimi Testleri

İşletmelerin IT altyapılarını optimize etmelerine ve yönetmelerine yardımcı olmak için tasarlanmış bir hizmettir.

Tempo ONE Dijital Çözümleri

Hangi Hizmetleri Barındırır

Kullanıcı Kabul Testi (UAT)

Kullanıcı kabul testi anlamına gelir ve yazılımın son kullanıcı gereksinimlerini ve iş hedeflerini karşılayıp karşılamadığını doğrulamak için yapılan test sürecidir.

Kullanıcı Deneyimi (UX) Testi 

Kullanıcı deneyimi testi anlamına gelir ve yazılımın kullanıcılarla etkileşiminde ne kadar etkili, verimli ve memnun edici olduğunu değerlendirmeyi amaçlar.

Kullanıcı Kabul (UAT) ve Kullanıcı Deneyimi (UX)Testleri

UAT ve UX testleri, yazılımın hem iş gereksinimlerine uygunluğunu hem de kullanıcı deneyimini garanti altına almak için birlikte kullanılır. UAT, yazılımın işlevselliğini doğrularken, UX testleri kullanıcıların yazılımla etkileşimde ne kadar rahat ve memnun olduklarını değerlendirir.

Gerçek Kullanıcı Testi (Crowd Test)

Yazılım ürünlerinin dünya genelinde çeşitli cihaz ve ortamlar kullanılarak geniş bir kitle tarafından test edilmesi sürecidir.

Birinci Seviye Destek (First Level Support)

Bir organizasyonda müşterilere veya son kullanıcılara sağlanan ilk temas noktasındaki teknik destek hizmetidir.

Siber Güvenlik İzleme (DTO)

Siber Güvenlik İzleme (DTO: Detection, Triage, and Orchestration), siber tehditleri tespit etme, önceliklendirme ve bu tehditlere karşı yanıt verme süreçlerini kapsayan bir kavramdır.

Neden TEMPO TECHOPS Kullanmalısınız?

Geliştirilmiş güvenlik: TechOps, siber saldırıları ve diğer güvenlik risklerini önceden belirleyerek işletmelerin veri ve sistemlerinin korunmasına yardımcı olur.

Artan üretkenlik: Kullanıcılar, IT sorunlarıyla ilgili yardım almak için TechOps’un birinci seviye destek ekibine başvurabilir. Bu, kullanıcıların sorunlarını hızlı ve etkin bir şekilde çözmelerine olanak tanır.

Geliştirilmiş kullanıcı deneyimi: TechOps, yeni uygulamaların ve web sitelerinin kullanıcı dostu olduğundan emin olmak için kullanıcı deneyimi testleri gerçekleştirir. Bu, kullanıcı memnuniyetini ve sadakatini artırır.

Düşük maliyetler: TechOps, dâhili bir IT ekibine sahip olmanın maliyetinden daha düşüktür.